grote veer

Maatwerk

Wil jij je bijeenkomst, vergadering, brainstorm of projectdag verlevendigen en effectiever maken met pakkende werkvormen? Doorbreek de sleur en vraag ons voor jou een interactieve bijeenkomst te bedenken waarvan je team buiten de kaders gaat denken om tot nieuwe oplossingen te komen.

Denk jij dat er meer te halen is uit je team? Maar lukt dit op de een of andere manier niet in de reguliere bijeenkomsten? Komen jullie bij elkaar en ergens halverwege daalt de concentratie en is jullie effectiviteit verdwenen? Als normale bijeenkomsten onvoldoende opleveren en gesprekken niet tot de kern komen, doorbreek je dit door voor creatieve werkvormen te kiezen. Daarmee bekijk je onderwerpen van een andere kant.

Vraag een advies op maat aan over je team, zodat het weer out-of-the-box gaat denken. Onze maatwerktrajecten helpen je team om in te zien wat er allemaal nog meer mogelijk is. Sprankelende en creatieve gesprekken creëer je door met lef te kiezen voor een andere aanpak en door te verrassen. Vraag vrijblijvend om advies. Bij het heidagspel gebruiken we creatieve werkvormen en laten we de kracht van verbeelding het werk doen met als doelverwondering, enthousiasme en bezieling.

Teamspel van de toekomst
teamspel voor een interactieve teamdag
Video afspelen