grote veer

Over Hanneke Zumker

Door mijn bedrijfskundige achtergrond en onderdeel was van een team weet ik wat er nodig is om beter te gaan samenwerken. Mijn eigen ontwikkelingsproces heeft me gebracht waar ik nu ben. Een gelukkig stevig in haar schoenen staand mens. Dat gun ik iedereen. 

In 2015 kwam ik tijdens een training in aanraking met dynamische coachmethodes. Ik heb zelf mogen ervaren dat juist de creatieve en levendige oefeningen bijzonder effectief en leerzaam zijn. Ik vond het jammer dat deze manier van leren alleen is weggelegd voor teams die een gespecialiseerde ‘externe’ coach kunnen inhuren. Daarom is het mijn missie om iedereen, ongeacht hun voorkennis, te kunnen laten werken met deze methodes. 

Om deze missie te kunnen behalen, heb ik de meest effectieve methodes samengevoegd en gevormd tot een spel. Hiermee kan elk team met leerzame, creatieve en vooral actieve oefeningen de onderlinge samenwerking verbeteren. Zo is iedereen in staat zelfstandig het maximale uit zijn team te halen. Met of zonder de hulp van een externe coach.

Samenwerken met je team