grote veer

Persoonlijk leiderschapsprogramma

Persoonlijk leiderschap is niets anders dan dat jij stuurman op je eigen schip bent. Dat jij je leven inricht op de manier die het beste bij jou past. Als je naar je dagelijks leven kijkt en dat aandachtig observeert zul je zien dat je vaak geleefd wordt in plaats van dat je jezelf leidt.

Maar je hoeft je niet te laten leiden door wat er in je omgeving gebeurt. Je kunt je eigen koers varen. 

In het persoonlijk leiderschapsprogramma kom je uit bij je persoonlijke interne kompas. Die je bepalend is voor de keuzes die je maakt. Bijvoorbeeld hoe je omgaat met je emoties op het werk en macht en invloed, waar je wel en niet betrokken bij wil zijn, welke werk je doet, welke werkgever bij je past, wat jouw kracht is en hoe je die gebruikt, hoe je reageert op successen en teleurstellingen of hoe je omgaat met werkdruk. 

Na het persoonlijk leiderschapsprogramma kies jij voor wat bij je past en weet je wat je kunt doen om alles uit jezelf te halen, zodat jij het leven leidt dat jij wil.

Het persoonlijk leiderschapsprogramma geef ik samen met Oscar Widschut. Hij heeft ruim vijfentwintig ervaring als trainer bij bedrijven als Robeco en het Kadaster.

interactief met je team aan de slag